From answers.yahoo.com

Question
Which of the following has primary responsibility for eliminating alcohol from the bloodstream?

Question
11: Which of the following has primary responsibility for eliminating alcohol from the bloodstream? 
A. Stomach 
B. Liver 
C. Spleen 
D . Both a and b 

12: Which of the following statement(s) are always true about alcohol: 
A. The higher BAC rises, the more energized a person becomes 
B. The higher BAC rises, the harder it can be for people to control their actions 
C. Both a and b 
D. Neither a or b 

13: To avoid a situation where someone is tempted to drive after drinking, you could: 
A. Call ahead for a taxi to pick up you or your friends 
B. Get a sober designated driver to drive everyone home 
C. Make arrangements to stay over at a friend's house that is within walking distance 
D. All of the above 

14: Which of the following things are generally true about alcohol advertisements: 
A. They have no effect on how much alcohol is consumed 
B. They target men and women in the same way 
C .They accurately depict the negative effects from drinking too much 
D. None of the above 

15: When faced with a friend who is trying to drive under the influence: 
A. Make sure a sober driver follows your friend home 
B. Trust your friend to make his or her own decision about whether to drive 
C. Be persistent, even if it means taking away your friend's keys 
D. Both a and c 

16: If someone is showing signs of an alcohol overdose, you should: 
A. Lay the person flat on his or her back 
B. Get the person something to eat right away 
C. Both a and b 
D. Neither a or b 

17: Someone who wants to pace their drinking could try: 
A. Taking small sips to drink more slowly 
B. Alternating non-alcohol drinks and alcohol drinks 
C. Limiting drinking to one or fewer drinks per hour 
D. All of the above 

18: Adolescents are at a greater risk of experiencing long-term consequences from drinking because: 
A. They tend to absorb alcohol quicker than adults 
B. Their brain is not finished developing until they are in their mid-20's. 
C. They tend to drink more frequently than adults 
D. All of the above 

19: "BAC" stands for: 
A. Body alcohol calculator 
B. Body alcohol concentration 
C. Blood alcohol concentration 
D. None of the above 

20: Which of the following activities can cause your BAC to rise quickly: 
A. Drinking two different kinds of alcohol 
B. Playing drinking games 
C. Both a and b 
D. Neither a or b




This is answer from people in yahoo.
11) B 
12) B 
13) D 
14) D 
15) C 
16) D 
17) D 
18) D 
19) B 
20) C 

I hope this article helps you to answer your question, thanks


EmoticonEmoticon